Ajankohtaista

Elämän makuista vuotta 2021  kotisivulla kävijöille !

Vähän menneistä.

Vuosi 2016 meni itselläni aika hiljaiselossa musiikin suhteen mitä nyt Quizzgal Mummy bändin kanssa käytiin purkittamassa Sysmän studiolla pari omaa sävellystä 70 luvulta.

Vuosi 2017  menikin sitten Suomi 100v. juhlavuoden merkeissä kun järjestelin keikkoja kirjastoihin ja kylpylöihin. Vaimoni kanssa tehtiin pienkonsertti -ja taidenäyttely kiertue  kirjastoihin ja kylpylöihin eri puolilla Suomea. Kiertue oli osa  virallista Suomi 100v. juhlavuoden ohjelmaa. Kiertuetta jatkettiin hyvän palautteen innoittamana vielä vuonna 2018 ja olihan Suomi 100 vuotias 6.12 saakka  eli mielestämme juhlavuodeksi sopi hyvin myös vuosi 2018.

Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa Satavuotiaalle Suomelle järjestimme kulttuuri-illan  ja päätöstilaisuuden keskiviikkona 12.12  klo  18.00. Marjan taidenäyttely ja mun konsertti oli ohjelmana ja mukana oli kirjailija professori Panu Rajala joka tarinoi Ilmari Kiannosta ja Mika Waltarista.

2019 Joulukuussa oli ilo tehdä ensimmäinen Joululaulu Cd sinkku Tangokuningattarien Heidi Pakarinen ja Kaija Pohjolan kanssa. Jouluna sinut nähdä saan ja Unelma valkoinen laulut on kuunneltavissa Youtubessa.

 2021

Nyt mennään jo 2021  vuotta mutta vähän vielä viime vuodesta. Heinäkuussa meni radioihin uusi Tanssin huumaa sinkku ja Syyskuussa  oli sitten vuorossa Timo Kososen uusi kappale Vesipisarat.  Pitkäsoitto Cd olisi tarkoitus julkaista ennen tulevaa Juhannusta mutta sitä ennen vielä yksi sinkku nimeltään Tule minua vastaan minkä monien tuntema hittituottaja Seppo Matintalo suositteli mulle levytettäväksi ja hän tulee myös levyn taiteelliseksi tuottajaksi.

Pepe Niilahden kanssa duona tanssitetaan toivottavasti vielä tänä vuonna eri paikoissa kunhan Korona on voitettu ja rajoitukset poistuneet.

Myöhemmiltä vuosilta.

Vuosien 2013 ja 2014  aikana tuli purkitettua neljä uutta laulua Bird Music – Pertti Jalonen studiolla Järvenpäässä. Muusikkoina oli Suomen kärkinimiä mm. Jari (heinä) Nieminen, Miri Miettinen, Harri Rantanen, Jari Puhakka, Jouko Nyqvist ja taustalaulajana Sini Heinilä. Kaikissa säveltämissäni lauluissa sovittajana toimi minulle jo perhetutuksi tullut musiikin monitaituri Erkki Friman. Lauluista kolme on omistettu rakkaalle vaimolleni. Olen mainostanut uusia lauluja parisuhdelauluiksi. Teoksiani voit kuunnella  Youtubessa tai tällä kotisivulla. Vuosina 2015 – 2017  tuli vietettyä luovaa taukoa musiikin saralla ja touhuttua vähän muuta.

Vuonna 2018  levytin sitten  säveltämäni Kaarlo Sarkian runon  Toscanan yö  ja Larin-Kyöstin runon Heilani on kuin Helluntai . Sovituksista vastaa CD-sinkulla  Erkki Friman.

Heilani on kuin Helluntai kappale viihtyi viisi viikkoa Tätä Suomi tanssii listalla ja voitti kolme kertaa peräkkäin Järviradion Top 7 listan. Toscanan yö on soinut mm. Radio Suomen Paikka auringossa ohjelmassa eli ihan mukavaa onnistumista.

Kaikki levytetyt kappaleet ja vähän muutakin löytyy nimelläni tai kappaleen nimellä Youtubessa.