Ajankohtaista

Elämän makuista vuotta 2021  kotisivulla kävijöille ! (Koronasta huolimatta )

Tarinaa menneistä vuosista.

Vuosi 2016 meni itselläni aika hiljaiselossa musiikin suhteen mitä nyt Quizzgal Mummy bändin kanssa käytiin purkittamassa Sysmän studiolla pari omaa sävellystä 70 luvulta.

Vuosi 2017  menikin sitten Suomi 100v. juhlavuoden merkeissä kun järjestelin keikkoja kirjastoihin ja kylpylöihin. Vaimoni kanssa tehtiin pienkonsertti -ja taidenäyttely kiertue  kirjastoihin ja kylpylöihin eri puolilla Suomea. Kiertue oli osa  virallista Suomi 100v. juhlavuoden ohjelmaa. Kiertuetta jatkettiin hyvän palautteen innoittamana vielä vuonna 2018 ja olihan Suomi 100 vuotias 6.12 saakka  eli mielestämme juhlavuodeksi sopi hyvin myös vuosi 2018.

Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa Satavuotiaalle Suomelle järjestimme kulttuuri-illan  ja juhlavuoden päätöstilaisuuden keskiviikkona 12.12  klo  18.00. Marjan taidenäyttely ja mun runomusiikki konsertti oli ohjelmana sekä kirjailija professori Panu Rajala joka tarinoi Ilmari Kiannosta ja Mika Waltarista. Vieraina oli lisäksi Kiannon tytär Raija-Liisa Kianto ja mukavasti muita vieraita.

2019

Joulukuussa oli ilo tehdä ensimmäinen Joululaulu Cd sinkku Tangokuningattarien Heidi Pakarinen ja Kaija Pohjolan kanssa. Jouluna sinut nähdä saan ja Unelma valkoinen laulut on kuunneltavissa Youtubessa.
Vuoden aikana tuli esim. tanssitettua duona Pepe Niilahden kanssa ja yksinkin  taustanauha säestyksin mm. Peurungan kylpylässä useamman kerran.

2020

Vuosi on mennyt Koronaa väistellessä ja kun on paljon viihdytty vaimon kanssa Kotorannan tontilla niin on ollut aikaa touhuta musiikin kanssa tavalla ja toisella. Meistä tuli myös Karavaanareita kun hankittiin matkailuauto ja sillä matkailtiin sinne ja tänne kauniissa Suomen maisemissa.
Kaksi uutta kappalettakin näki päivän valon kun kesäkuussa julkaisin Seija Moision sanoittaman Tanssin huumaa Cd-sinkun ja syksyllä Timo Kososen tekemän Vesipisarat laulun.

 2021

Nyt mennään jo vuoden 2021   syksyä ja Tule minua vastaan kappale tuli julkaistua keväällä ja  minkä monien tuntema hittituottaja Seppo Matintalo suositteli mulle levytettäväksi ja hän on myös levyn taiteellinen tuottaja.

Minulla onkin  seuraavaksi vielä tänä syksynä suuri ilo ja kunnia levyttää Seppo Matintalolta saatu kappale joka oli tilattu Veksi Salmelta ja Jussi Rasinkankaalta mestari Reijo Taipaleelle.   Laulun nimi on Sitten aukeni Satumaa ja se kertoo Reiskan pitkästä ja ansiokkaasta urasta  laulajana.  Lisäksi On hienoa saada tulevan ja oman 30v. juhlavuoden pitkäsoitto levyn 2022 tuottajaksi ja manakeriksi yli  200 kultaklevyä ja yli 50 platina levyä tuottanut sekä erikois Emman saanut ja hittikorvalla armoitettu Seppo Matintalo.

Myöhemmiltä vuosilta.

Vuosien 2013 ja 2014  aikana tuli purkitettua neljä uutta laulua Bird Music – Pertti Jalonen studiolla Järvenpäässä. Muusikkoina oli Suomen kärkinimiä mm. Jari (heinä) Nieminen, Miri Miettinen, Harri Rantanen, Jari Puhakka, Jouko Nyqvist ja taustalaulajana Sini Heinilä. Kaikissa säveltämissäni lauluissa sovittajana toimi minulle jo perhetutuksi tullut musiikin monitaituri Erkki Friman. Lauluista kolme on omistettu rakkaalle vaimolleni. Olen mainostanut uusia lauluja parisuhdelauluiksi. Teoksiani voit kuunnella  Youtubessa tai tällä kotisivulla. Vuosina 2015 – 2017  tuli vietettyä luovaa taukoa musiikin saralla ja touhuttua vähän muuta.

Vuonna 2018  levytin sitten  säveltämäni Kaarlo Sarkian runon  Toscanan yö  ja Larin-Kyöstin runon Heilani on kuin Helluntai . Sovituksista vastaa CD-sinkulla  Erkki Friman.

Heilani on kuin Helluntai kappale viihtyi viisi viikkoa Tätä Suomi tanssii listalla ja voitti kolme kertaa peräkkäin Järviradion Top 7 listan. Toscanan yö on soinut mm. Radio Suomen Paikka auringossa ohjelmassa eli ihan mukavaa onnistumista.

Kaikki levytetyt kappaleet ja vähän muutakin löytyy nimelläni tai kappaleen nimellä Youtubessa.