Ajankohtaista

Antoisaa ja mukavaa kuluvaa vuotta 2019 kotisivulla kävijöille !

Vähän menneistä.

Vuosi 2016 meni itselläni aika hiljaiselossa musiikin suhteen mitä nyt Quizzgal Mummy bändin kanssa käytiin purkittamassa Sysmän studiolla pari omaa sävellystä 70 luvulta.

Vuosi 2017  menikin sitten Suomi 100v. juhlavuoden merkeissä kun järjestelin keikkoja kirjastoihin ja kylpylöihin. Vaimoni kanssa tehtiin pienkonsertti -ja taidenäyttely kiertue  kirjastoihin ja kylpylöihin eri puolilla Suomea. Kiertue oli osa  virallista Suomi 100v. juhlavuoden ohjelmaa. Kiertuetta jatkettiin hyvän palautteen innoittamana vielä vuonna 2018 ja olihan Suomi 100 vuotias 6.12 saakka  eli mielestämme juhlavuodeksi sopi hyvin myös vuosi 2018 .

Uuden pitkäsoittolevyn julkaisu tulee siirtymään vuoden 2019 puolelle erilaisten asioiden vuoksi.  Säveltämisenkin olen taas luovan tauon jälkeen  aloittanut eli saas nähdä mitä sitä saa aikaan vielä tänä vuonna.

Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa Satavuotiaalle Suomelle järjestimme kulttuuri-illan  ja päätöstilaisuuden keskiviikkona 12.12  klo  18.00.

Tilaisuus piti sisällään Marjan taidenäyttelyn , minun pienkonsertin ja Panu Rajalan tarinoinnin tuoreesta Suomussalmen sulttaani kirjasta. Tilaisuus oli ilmainen.

Myöhemmiltä vuosilta.

Vuosien 2013 ja 2014  aikana tuli purkitettua neljä uutta laulua Bird Music – Pertti Jalonen studiolla Järvenpäässä. Muusikkoina oli Suomen kärkinimiä mm. Jari (heinä) Nieminen, Miri Miettinen, Harri Rantanen, Jari Puhakka, Jouko Nyqvist ja taustalaulajana Sini Heinilä. Kaikissa säveltämissäni lauluissa sovittajana toimi minulle jo perhetutuksi tullut musiikin monitaituri Erkki Friman. Lauluista kolme on omistettu rakkaalle vaimolleni. Olen mainostanut uusia lauluja parisuhdelauluiksi. Teoksiani voit kuunnella  sivuillani. Vuosina 2015 – 2016 on vietetty luovaa taukoa musiikin saralla ja touhuttu vähän muuta.

Tuleva pitkäsoitto levy  on 25v. juhlalevy ja se on tavallaan kokoomalevy, sillä siinä tulee olemaan kahdeksan aiemmin julkaistua kappaletta ja kaksi uutta iskelmää.
Tuleva pitkäsoitto CD on pääasiassa iskelmällistä tanssimusiikkia.
Kaikkissa aiemmin julkaistuissa ja tulevassakin levyssä on kansikuvat tehnyt poikani
Juha Halme tai vaimoni Marja Halme ja muun graafisen suunnittelun on tehnyt Juha.
Juhan lahjakkaisiin taitoihin voit tutustua hänen kotisivuillaan  www.juhahalme.com

Viime vuoden lopussa valmistunut  CD-sinkku on lohkaisu tulevalta pitkäsoittolevyltä ja sitä on kuuneltavissa Youtubesta alla olevasta linkistä.
Toscanan yö tangona ja Heilani on kuin Helluntai foksina ja sovituksista vastaa   Erkki Friman. Molemmat on omia sävellyksiäni

Heilani on kuin Helluntai kappale viihtyi viisi viikkoa Tätä Suomi tanssii listalla ja voitti kolme kertaa peräkkäin Järviradion Top 7 listan. Toscanan yö on soinut mm. radio Suomen paikka auringossa ohjelmassa eli ihan mukavaa onnistumista.

Toscanan yö
Heilani on kuin Helluntai

Iltakoulutyttö ja Elämäni enkeli sekä muutama muu kappale kuunneltavissa nyt myös Youtubessa.

Viisi kirjainta ja Jäin kaipaamaan sinkku on menestynyt Järviradion Top 5 kilpailussa. Viisi kirjainta kappale nousi 2014  myös suoraan sijalle 11 Tätä Suomi tanssii listalla ! Nämäkin kappaleet löytyy Youtubesta

Katso Tumma tyttöni Antillien video

Katso Kenelle soittasin video

Katso Kämppä video ( Orkesterina Quizzigal Mummy )