Ajankohtaista

Tarinaa menneistä.

Olen taas innostunut lisää maalaamisesta luovan tauon jälkeen ja niinpä vuonna 2017  teimme mieheni kanssa Suomi 100v. juhlavuoden merkeissä näyttely-ja konserttikiertueen kirjastoissa ja kylpylöissä eri puolilla Suomea.  Taidekeskus Taarastissa Nastolassa oli yhdistykseen kuuluvien taidenäyttely  ja se kesti vuoden 2018 loppuun asti. Hyvän palautteen johdosta jatkoimme kiertuetta myhös vuonna 2018  ja olihan Suomi 100 vuotias aina Joulukuun kuudenteen päivään asti.

Vuonna 2011 tein Jukka Ahosen kirjoittaman Riivuorentonttu ja peikkojen saari -nimisen lasten satukirjan kuvituksen.

Kirja on jatkumoa ensimmäiselle vuonna 2007 julkaistulle Riivuoren tonttu -kirjalle. Teos sisältää CD-äänikirjan, jossa Tarleena Sammalkorpi lukee sadun, sekä Mari ja Ella Ahonen esitää laulun jonka Jukka Ahonen on säveltänyt ja Erkki Friman sovittanut.
Kirja julkaistiin 27.6.2011 Sysmässä. Kirja sai mukavasti julkisuutta lehdissä ja radiossa sekä myös MTV kolmosen tekmässä Sysmän kirjakylän joulu nimellä Huomenta Suomi ohjelmassa.

Kirjan voit tilata myös soittamalla tai sähköpostilla joko kotisivuiltani tai ostaa sen
kirjakaupoista eri puolilta Suomea.

2018 -2019

Näyttelytitä eri puolella Suomea.

2020 – 2021

Täll hetkellä on edelleen menossa Korona tauko ja nyt on hyvää aikaa maalailla uusia tauluja sekä suunnitella tulevia näyttelyitä kunhan Korona on voitettu ja näyttelyita voi  ja kannattaa taas järjestää.

Hyvää vuotta 2021 !